Menu Sluiten

Je ervaart een bijzonder moment in je leven dat je nooit meer wil vergeten. Het kan zijn dat je dit voelt met je zwangerschap. Je lichaam maakt allerlei fantastische veranderingen door en jij en je kleintje zijn zo dichtbij elkaar.

Wanneer je kleintje er eenmaal is, wil je voor altijd die kleine details kunnen herinneren. Die rimpeltjes in zijn gezichtje, die oogjes als hij slaapt, die teentjes die zo klein zijn, dat wil je nooit meer vergeten. Deze momenten vast laten leggen is een goed idee.

Ook kun je bij mij terecht wanneer je een mooi portret van jezelf wil laten maken, wat de reden ook is.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1. Je kunt mij een berichtje sturen via het contactformulier op deze website. Hierin mag je alle vragen stellen die bij je op zijn gekomen. Als je me graag telefonisch wil spreken, kun je dat in de mail aangeven.

Stap 2. Wanneer we contact hebben, wil ik je graag een beetje beter leren kennen, zodat ik weet wat je precies zoekt in je foto’s. Zo kan ik de fotoshoot het beste voorbereiden. Daarna stel ik een offerte voor je op.

Stap 3. We plannen een shoot in. Daarna krijg je een mail van me met alle benodigde informatie voor de shoot; het afgesproken tijdstip, het adres, kleding, eventuele voorbereiding.

Stap 4. De shoot vindt in alle rust plaats. Degene voor de camera krijgt de tijd om even te wennen en zich op zijn of haar gemak te voelen voor de camera. Mochten er wat extra aanwijzingen of wat extra aanmoedigingen nodig zijn, dan geef ik die met alle plezier.

Stuur me een vrijblijvend berichtje om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Heel graag zie ik je terug voor mijn camera!

Liefs,
Zoë